ХКТЕІ – «Прогресильні»

ХКТЕІ – «Прогресильні»

2-3 грудня  2023 р. проректор з наукової роботи д.е.н., професор Оксана Замазій в рамках підвищення кваліфікації відвідала SUMMIT освітян, організований ГО «Прогресильні» у співпраці із FRIEDRICH EBBERT STIFTUNG –Україна. 

Під час низки дискусійних панелей експертами з різних напрямів були розглянуті такі важливі й актуальні питання вищої освіти: академічна доброчесність, сучасні зміни у інституціях освітнього процесу, дотримання стандартів освіти, врахування закордонного досвіду забезпечення якості освіти.

Отримані знання та досвід будуть використанні для подальшого удосконалення внутрішньої системи якості та інтегровані в освітній процес.

Під час SUMMIT-у було підписано МЕМОРАНДУМ ПРО СПІВПРАЦЮ в рамках проєкту «Острівці Прогресильності». Така спільна діяльність сприятиме мережевій комунікації між ХКТЕІ та іншими закладами освіти, зацікавленими сторонами щодо впровадження сучасних та креативних технологій і методик в освітньому, стажування та підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників ХКТЕІ та інших напрямів діяльності.

Адміністрація

 

 
 


 

 

Розробка сайту:  uaBiznes.info