Гра у соціальну політику в бібліотеці

Під час зустрічі у бібліотеці студенти та поліція грали настільну гру Ради Європи «Країна Гідності. Вивчення соціальних прав через освіту з прав людини».

 

15424606_888811357922575_1874499393_n

 

У рамках Всеукраїнського тижня права 7 грудня у бібліотеці-філії №11 Хмельницької  міської централізованої бібліотечної системи пройшло неформальне навчання молоді по вивченню соціальних прав людини. Студенти Хмельницького кооперативного торговельно-економічного інституту разом з інспекторами патрульної поліції складали національну стратегію соціального розвитку  уявної країни Гідності. “Країна Гідності” – це стимуляційна настільна карткова гра, що вдало поєднує ігрову та навчальну складову. Учасники утворили парламент вигаданої країни Гідності та за допомогою спеціальних карток з варіантами соціальних прав  вчилися приймати найкращу стратегію соціального розвитку країни. Жвава дискусія тривала майже годину, проте порадував результат командної роботи. Незважаючи на деякі розбіжності у поглядах, гравці змогли обрати саме той варіант соціальної стратегії, який ідеально вписався в бюджет.

Інспектор патрульної поліції Аделіна Кирилюк:  

«Дуже добре, що бібліотека організовує заходи на яких поліція може в неформальній обстановці поспілкуватися з молоддю. Гра не тільки поглиблює знання про соціальні права, але й розвиває навички дискусії та аргументації.»

Розробка сайту:  uaBiznes.info