Гра «Сокіл» («Джура»)!

Всеукраїнська дитячо-юнацька військово-патріотична

гра «Сокіл» («Джура»)! 

Ігри патріотів «Ми – нащадки козацької слави»! 

10 листопада 2022 р. у стінах фізкультурно-оздоровчого комплексу ХКТЕІ відбулось відкриття студентської Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») та Ігри патріотів «Ми – нащадки козацької слави»!. Участь взяли 86 студентів фахового коледжу ХКТЕІ та Хмельницького кооперативного торговельно-економічного інституту.

Дійство розпочалося з урочистого відкриття гри.

З мотиваційними та вітальними промовами до учасників заходу звернулися в. о. ректора ХКТЕІ, доктор історичних наук, професор, Заслужений працівник культури України Юрій Телячий; директор Департаменту освіти, науки, молоді та спорту обласної державної адміністрації, доктор економічних наук, професор Дарія Басюк; головний спеціаліст Департаменту освіти і науки Хмельницької міської ради Едуард Погоржельський.

Учасників гри «Сокіл» («Джура») були поділені на 8 роїв та мали змогу представити назву, гасло та продемонструвати вміння у стройовому впоряді. Та головне, що всі рої пройшли посвяту і стали Джурами гри «Сокіл» («Джура»). Не залишили нікого байдужим слова посвяти: «Народившись у вільній – знають, рабів до раю не пускають». Ми нація тоді, коли ми вільні. Ми виборюємо свою свободу самою високою ціною. 

Військово патріотичне виховання нашої молоді на основі традицій українського козацтва – це основна мета запровадження Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») в стінах ХКТЕІ.

Після урочистої посвяти джурівців пройшли змагання в рамках Ігор патріотів «Ми – нащадки козацької слави».

 Наші козаки виборювали перемогу у 8 забавах, демонструючи фізичну вправність, кмітливість та командну роботу. У безкомпромісній боротьбі I місце зайняла збірна команда відділення менеджменту, маркетингу, фінансів і комп`ютерної інженерії фахового коледжу ХКТЕІ, II місце – збірна команда факультету управління, підприємництва та права ХКТЕІ, III місце – збірна команда відділення підприємництва, готельно-ресторанного бізнесу і права фахового коледжу ХКТЕІ.

Команди-призери нагородженні грамотами, медалями та смаколиками. Цей день приніс усім позитивні враження та неповторні емоції. Вітаємо всіх учасників заходу та зичимо міцного здоров`я, незламності духу і віри у здобуття ПЕРЕМОГИ!!!

СЛАВА УКРАЇНІ! СЛАВА ЗСУ!

dsc_4090_01

dsc_4122_01

750_6125_1_01 

750_6122_1_01 

750_6147_1_01 

750_6173_1_01 

750_6304_1_01 

750_6469_1_01

photo_2022_11_17_16_21_49_01 

Розробка сайту:  uaBiznes.info