Гостьова лекція від ДПС

Гостьова лекція від ДПС у Хмельницькій області

 02 червня 2023 р. відбулася пізнавальна зустріч студентів фахового коледжу Хмельницького кооперативного торговельно-економічного інституту з начальником відділу адміністрування податку на майно та місцевих зборів з фізичних осіб, розгляду звернень платників податків Головного управління ДПС у Хмельницькій області Тетяною Пятковською. 

Фахівець податкової служби розповіла про важливість сплати майнових податків для забезпечення фінансової стабільності громад, про взаємодію податкових органів з територіальними громадами щодо проведення інвентаризації об’єктів оподаткування, обміну інформацією щодо суб’єктів сплати майнових податків та проведення звірки з контролюючим органом.

Студенти в деталях в доступній формі дізналися про особливості нарахування та сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки; транспортного податку; плати за землю.

Спікер надала вичерпні кваліфіковані відповіді на запитання студентів; студенти висловили свої пропозиції щодо можливих змін до податкового законодавства; учасники зібрання жваво дискутували щодо доцільності окремих положень.

У підсумку учасники зустрічі дійшли висновку, що по-справжньому міцною і могутньою наша держава стане лише тоді, коли кожен громадянин буде свідомо, вчасно і в повному обсязі сплачувати податки.

Дякуємо Головному управлінню ДПС у Хмельницькій області за плідну співпрацю.

 

screenshot_1_83_01

 

 

Кафедра фінансів, обліку та аудиту

Циклова комісія комп’ютерної інженерії, облікових та фінансових дисциплін

 

 

 

Розробка сайту:  uaBiznes.info