ГОСТЬОВА ЛЕКЦІЯ У МАГІСТРІВ

ГОСТЬОВА ЛЕКЦІЯ У МАГІСТРІВ

 

01 травня 2024 р. у ХКТЕІ відбулась гостьова лекція керівника Хмельницької обласної дирекції Страхової компанії ЄВРОІНС Вадима ШЕВЧЕНКА з дисципліни «Страховий менеджмент» на тему «Комунікації та інформаційне забезпечення страхового менеджменту».

Лекція проведена здобувачам вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 072 Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок.

В ході лекції запрошений спікер акцентував увагу на практичних аспектах управління страховою компанією та особливостях інформаційного забезпечення процесу страхування і роботи з клієнтами в умовах війни.

Присутні на лекції здобувачі освіти та члени групи забезпечення ОПП «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок» жваво обговорювали напрями «Life» і «Non-Life» страхування та проблеми забезпечення фінансової стійкості страховиків у реаліях сьогодення.

Високий професіоналізм, практичний досвід, компетентність і активність спікера викликали позитивні враження та зацікавленість присутніх. Надзвичайно цікава і динамічна лекція, дискусія та відповіді на поставленні численні запитання!

Дякуємо фахівцю-практику за приділену увагу до наших студентів і нашого інституту ХКТЕІ!

Викладачі кафедри фінансів, обліку та аудиту надалі продовжать практику гостинного залучення практиків до проведення таких занять.

Дякуємо ЗСУ! Перемоги у всіх справах!

 

 

Кафедра фінансів, обліку та аудиту

    

 

Розробка сайту:  uaBiznes.info