ГОСТЬОВА ЛЕКЦІЯ У МАГІСТРІВ

ГОСТЬОВА ЛЕКЦІЯ У МАГІСТРІВ

 

13 грудня 2023 р. у ХКТЕІ відбулась гостьова лекція керуючої Центрального відділення АТ «Ощадбанк» Олени КАРПЕЦЬ з дисципліни «Банківський менеджмент» на тему «Діджиталізація банківських процесів».

Лекція проведена здобувачам вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 072 Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок.

Високий професіоналізм, практичний досвід, компетентність і активність спікера викликали позитивні враження та зацікавленість присутніх. Слухачі мали змогу задати питання, висловити свої думки, отримати відповіді, а також лаконічні, змістовні висновки.

Захід відбувся на запрошення доцента кафедри фінансів, обліку та аудиту Павла НАГОРНОГО, який подякував Олені Миколаївні за активну участь у освітньому процесі та можливість спілкування студентів із фахівцем банківського сектору.

Безумовно, гостьова лекція  є активним методом якісного підсилення освітнього процесу, тому викладачі кафедри фінансів, обліку та аудиту ХКТЕІ надалі продовжать практику залучення стейкхолдерів до проведення таких занять.

РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!

 

 

Кафедра фінансів, обліку та аудиту
 

Розробка сайту:  uaBiznes.info