ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ

ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ

img000_01 

20 лютого в Україні – День Героїв Небесної Сотні. Сьогодні українці вшановують подвиг учасників Революції Гідності – громадян, які загинули, захищаючи ідеали демократії, обстоюючи права та свободи людини, заради майбутнього нашої країни.

У дев’яту річницю розстрілів на Майдані ми пригадуємо імена кожного і кожної, хто вийшов із протестом проти діючого проросійського режиму.

107 загиблих Героїв Небесної Сотні, безліч поранених – ціна боротьби за європейські цінності взимку 2013–2014 рр. Сьогодні – це тисячі загиблих і поранених громадян нашої країни від початку вторгнення у квітні 2014 р. на територію українського Донбасу після захоплення державою-терористом Криму і до повномасштабного російського вторгнення.

З метою увічнення людської і національної відваги, самовідданості та стійкості громадян та громадянок, що змінили хід історії нашої країни, цього дня в Україні відбуваються акції Пам’яті й Скорботи.

Тепер ми обєдналися зі ще більшою силою проти ворога і гідно відстоюємо наше право жити у вільній демократичній Державі.

Слава Україні! Слава ЗСУ!

Ректорат, студентське Віче

 

 

 

Розробка сайту:  uaBiznes.info