Фінансові таланти знаменитих людей

Фінансові таланти знаменитих людей

  23 травня 2023 р. відбулось відкрите засідання студентського наукового гуртка «Гуру фінансів» у форматі наукового форуму на тему «Фінансові таланти знаменитих людей». Захід був присвячений тим особистостям, творчі звершення яких утворюють інтелектуальну скарбницю світових фінансів.

У ході конференції студентами було окреслено основні ідеї фундаторів фінансової науки і практики, думки та узагальнення лауреатів нобелівських премій у галузі фінансів, поради та рекомендації сучасних фінансистів-практиків щодо інвестиційного, банківського та страхового бізнесу.

На форумі розглянули не тільки цікаві факти з життя видатних фінансистів та їх досягнення, а також познайомились з життєвим кредо людей, які вплинули на економіку держав світу різних періодів. Наша конференція стала ластівкою в дослідженнях видатних гуру фінансів, які стали взірцем для не однієї династії фінансистів.

Як сказала відома українська письменниця та поетеса Ліна Костенко «І кожен фініш – це, по суті, старт», ми не зупиняємось на досягнутому, а продовжуємо наші подальші наукові дослідження у фінансовій царині.

 

screenshot_9_18_01
 

 

 

 

Кафедра фінансів, обліку та аудиту

Циклова комісія комп’ютерної інженерії, облікових та фінансових дисциплін

 

 

Розробка сайту:  uaBiznes.info