Екскурс в Кримінальний коде...

Екскурс в Кримінальний кодекс в умовах війни

 22 листопада 2022 р. в рамках реалізації Концепції боротьби з тероризмом в Україні кафедра соціально-гуманітарної підготовки організувала зустріч студентів І курсу Інституту із начальницею відділу зав’язків з громадськістю управління патрульної поліції у Хмельницькій області Анною Стрембіцькою на тему «Новели в кримінальному кодексі під час воєнного стану, зокрема поняття колабораціонізму, диверсійної діяльності та тероризму».

Анна Стрембіцька розповіла студентам тенденції поширення тероризму та диверсійної діяльності, вказала на причини й умови, що впливають на їхнє виникнення. Також звернула увагу на рівень захищення населення від негативних інформаційно-психологічних впливів та зробила екскурс в історію виникнення й поширення колабораціонізму, навівши приклади із сьогодення російсько-української війни.

Студенти із цікавістю слухали розповідь поліцейської, ставили запитання. Під кінець зустрічі усі аплодисментами подякували Збройним силам України за можливість навчатися і працювати заради майбутнього нашої держави.

 

Кафедра соціально-гуманітарної підготовки

 

thumbnail_image_02_02
thumbnail_image_2_01 thumbnail_image_1_01

 

Розробка сайту:  uaBiznes.info