До Дня Української Державності

photo_2022_07_28_11_05_46_01photo_2022_07_28_11_05_53_01

28 липня, у День Хрещення Київської Русі – України, вперше відзначатиметься державне свято – День Української Державності.
🔹З нагоди свята у Хмельницькому, як і в інших містах України, буде проведено низку заходів. Зокрема, зранку 28 липня, відбудеться покладання квітів до пам’ятних знаків на честь видатних українців, причетних до українського державотворення, загиблих Героїв Небесної Сотні та російсько-української війни, пам’ятників борцям за становлення української державності.
🔹Об 11.00 відбудеться відкриття патріотичного муралу на будівлі тиру СКЦ «Плоскирів» (вул. Шухевича, 90).
🔹О 15.00 на майданчику перед навчальним корпусом Хмельницького університету управління та права (вул. Проскурівська, 57, навпроти ЦУМу) Управління культури і туризму Хмельницької міської ради спільно з Благодійним фондом «Центр «Добриня» проведе благодійну концертну програму.
🔹О 16.00 у сквері імені Т. Шевченка буде проведено історичний екскурс «Шлях крізь віки», у рамках якого демонструватимуть відеожурнал про історію державотворення, еволюцію державних та народних символів, відбудуться інтерактивні ігри та вікторини для дітей, «вільний мікрофон» (вірші українських класиків), виставка фотографій «Ти у серці моїм, Україно», книжкова виставка-ілюстрація «Символи Державності України», виставка плакатів «Українська державність: історія і сучасність».
🔹Низка заходів національно-патріотичного спрямування (тематичні заняття, вікторини, флешмоби, виставки літератури та дитячих малюнків тощо) відбудеться у закладах освіти, культури та підліткових клубах.
🔹Програма відзначення Дня Української Державності також містить численні спортивні заходи.

Інформація Студентського Віче.

 

Розробка сайту:  uaBiznes.info