ДЕНЬ ЗНАНЬ У ХКТЕІ

 ДЕНЬ ЗНАНЬ У ХКТЕІ

1 вересня 2023 р. Хмельницький кооперативний торговельно-економічний інститут та Фаховий коледж Інституту радо зустріли у своїх стінах студентів-першокурсників, які переступили поріг храму науки, щоб стати частиною великої кооперативної родини ХКТЕІ. Вже другий рік поспіль День знань у нашій Державі відбувається в умовах війни з рф.

Національною хвилиною мовчання було вшановано пам’ять Героїв, захисників України, серед яких є і наші випускники: Дмитро Герега, Денис Петрук, Ілля Ковтун, Юрій Іванишин, Олександр Степанюк, Юрій Даруда, Сергій Вольєв, а також працівник Сергій Везденецький.

На знак подяки за волонтерську діяльність, допомогу та підтримку студентка І курсу Іванна Площинська за дорученням дядька Пастушка Павла Григоровича, який зараз на передовій, передала Інституту прапор із підписами воїнів ЗСУ з Бахмутського напрямку.

Під час заходу відбулось покладання квітів на Алеї слави Героїв на вшанування полеглих захисників України. Це почесне право було надано завідувачу кафедри права та публічного адміністрування ХКТЕІ, професору, майору Віталію Олуйку та працівникам Інституту: учаснику АТО, майору Юрію Сосновському та матері героя-Воїна, нашого студента Руслана Бігняка – Валентині Бігняк.

Із вітальним словом та побажаннями натхнення в досягненні нових висот виступили: президент ХКТЕІ, професор Юрій Телячий; голова правління Хмельницької облспоживспілки, заслужений працівник сфери послуг України Віктор Філіпчук; голова наглядової ради Інституту, заслужений юрист України Андрій Місяць і представник однієї з бойових військових частин.

Колектив привітав президента Інституту, професора Юрія Телячого із обранням Головою Вченої ради.

Голова правління Хмельницької облспоживспілки Віктор Філіпчук уперше в історії закладів вищої та фахової передвищої освіти системи споживчої кооперації України вручив стипендіальний Грант переможцям у номінаціях «Стипендіат 2023 року», «Кращий студент – спортсмен», «Кращий студент – учасник художньої самодіяльності», «Кращий студент – громадський діяч». Лауреатам номінацій було надано знижку в оплаті за навчання у розмірі від 25 % до 100 % за рік.

Символічним жестом церемонії інавгурації першокурсників стало вручення Ключа знань і студентського квитка. Передала символи студентства першокурсникам голова студентського самоврядування гуртожитку ХКТЕІ Оксана Шулима.

У цей день в Інституті для студентів відкрито новий комп’ютерний клас та ІТ-хаб.

Першовересневі урочистості завершилися флешмобом «Перемога України».

Бажаємо нашим першокурсникам стати справжніми професіоналами своєї справи, які переможними справами звеличуватимуть нашу Державу і сприятимуть її процвітанню, що наближатиме Перемогу над російським окупантом!

Із початком нового навчального року дорогі студенти, педагоги, батьки!

Адміністрація

 

11111111_01
 

 

 

3434342_01
232323_01
5432434_01 
screenshot_2_59_01 
screenshot_1_93_01
screenshot_3_69_01 
4324234_01 
 

 

Розробка сайту:  uaBiznes.info