ДЕНЬ ГОСТИННОСТІ У ХКТЕІ

ДЕНЬ ГОСТИННОСТІ У ХКТЕІ

 

Хмельницький кооперативний торговельно-економічний інститут
3 грудня 2023 р. гостинно відчинив двері для майбутніх випускників шкіл, гімназій, ліцеїв, їхніх батьків та всіх бажаючих.

Гості ознайомились із можливостями й особливостями освітнього процесу, матеріально-технічною базою, відвідали Музей захисників України, інтерактивний лазерний тир. Учні мали змогу зробити перший крок до вибору фаху, відвідавши майстер-класи зі спеціальностей, за якими здійснюється підготовка в Інституті та Фаховому коледжі ХКТЕІ.

Абітурієнтів зустрічали представники студентського Віче ХКТЕІ, ділилися власним досвідом навчання й цікавого студентського життя.

Особливістю Дня гостинності було підведення підсумків фотоконкурсу «УКРАЇНА ПЕРЕМОГИ через призму об’єктиву» та вручення призів переможцям. Дякуємо усім, хто прийняв участь у фотоконкурсі, адже кожна подана світлина унікальна та неповторна, осяяна любов’ю до України та рідного краю.

Для учасників фотоконкурсу був проведений розіграш безкоштовного Сертифіката на навчання у «Фотошколі Андрія Попика», яка діє на базі Інституту.

Бажаємо абітурієнтам, які поповнять ряди студентів Хмельницького кооперативного торговельно-економічного інституту та Фахового коледжу Інституту, зробити правильний вибір професії, отримувати задоволення від навчання, бути корисними людям та державі!

РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!

Центр професійно-кар’єрної орієнтації та бенчмаркінгу

 

 

 

 
 
 
 
 
 


 

Розробка сайту:  uaBiznes.info