День гостинності у ХКТЕІ

День гостинності у ХКТЕІ

У Хмельницькому кооперативному торговельно-економічному інституті
2 квітня 2023 р. проведено День гостинності. Майбутні абітурієнти, їхні друзі та батьки змогли дізнатися про особливості Вступної кампанії 2023, пройти тренінги і майстер-класи зі спеціальностей, за якими здійснюють підготовку в Інституті та фаховому коледжі.
Найкращі та найактивніші студенти Інституту та фахового коледжу провели спойлер «Чайна симфонія – від нот смаку – до фінансових акордів», у якому розкрили сутність та особливість кожної спеціальності шляхом створення власного чайного бізнесу.

У рамках заходу присутні мали змогу ознайомитись з матеріально-технічною базою Інституту та фахового коледжу, відвідати Музей захисників України, поспілкувалися з адміністрацією, студентами, викладачами. Усі отримали  приємні враження, гарні та позитивні емоції, майбутні абітурієнти змогли відчути себе студентами Хмельницького кооперативного торговельно-економічного інституту.

Дякуємо усім, хто завітав до нас, і маємо надію, що майбутні вступники зможуть повністю реалізувати себе у вибраній професії!

 Центр професійно-кар’єрної орієнтації та бенчмаркінгу

 

screenshot_1_58_01
screenshot_2_31_01 
 

 

Розробка сайту:  uaBiznes.info