День гостинності у ХКТЕІ

День гостинності у ХКТЕІ

У Хмельницькому кооперативному торговельно-економічному інституті 23 жовтня 2022 р. проведено День гостинності. Майбутні вступники та їхні батьки мали змогу ознайомитися з матеріально-технічною базою Інституту та фахового коледжу, освітніми можливостями й особливостями освітнього процесу, зробити перший крок до здобуття освіти в Хмельницькому кооперативному торговельно-економічному інституті та фаховому коледжі Інституту.

Особливо корисним цей захід був для абітурієнтів, які ще не визначилися з вибором майбутньої професії або мають сумнів щодо того, з якою саме сферою діяльності пов’язати своє життя. У рамках заходу було проведено тренінги і майстер-класи зі спеціальностей, за якими здійснюють підготовку в Інституті та фаховому коледжі. Бонусом для вступників був розіграш подарункових сертифікатів на знижку за навчання на підготовчих курсах. В.о. ректора Інституту Юрій Телячий дав відповіді на всі запитання, які цікавили абітурієнтів та їхніх батьків.

Бажаємо абітурієнтам, які поповнять ряди студентів Хмельницького кооперативного торговельно-економічного інституту та фахового коледжу Інституту, зробити правильний вибір професії, отримувати задоволення від навчання, бути корисними людям і країні!

screenshot_3_26_01 

screenshot_4_31_01 Центр професійно-кар’єрної орієнтації та бенчмаркінгу

 

 

 

 

Розробка сайту:  uaBiznes.info