День банківського працівника

Банки - фундамент економіки не лише сучасності, а й сивої давнини, адже історія виникнення банківської справи сягає ще часів Стародавньої Греції. І протягом століть ця сфера діяльності не лише не втратила свої позиції, а навпаки - набула особливої актуальності.

Щорічно 20 травня в Україні відзначається День банківських працівників. Це свято, яким держава підкреслює важливу роль банківської системи і значний внесок банківських працівників у розвиток економіки України та забезпечення її фінансової стабільності, що є особливо актуальним в умовах сьогодення.

Отож, в травневі дні актуальним для майбутніх банкірів, а саме студентів спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» ХКТЕІ  постало дослідження, розгляд та обговорення  професійної тематики «Банківські реалії в умовах військового стану».

В рамках ознайомлення слухачів підготовчих курсів ХКТЕІ Хмельницький з особливостями світу фінансів та грошових потоків, викладачами кафедри фінансів, обліку та аудиту було проведено інтерактивний профорієнтаційний тренінг «Фінансистом бути круто!».

Кафедра фінансів, обліку та аудиту щиро вітає усіх працівників банківської сфери; колег-банкірів; викладачів, які викладають «банківські» дисципліни; студентів, які здобувають освіту у сфері фінансів, банківської справи та страхування з Днем банківського працівника! Успіхів та натхнення в підкорені нових вершин і мирного неба над головою!

 

20 травня 2022 року в рамках свята Дня банківського  працівника відбулась відео-конференція викладачів кафедри та  студентів спеціальності Фінанси, банківська справа та страхування, де було окреслено пріоритетні напрямки роботи для подальшого розвитку банківського сектору України.

 

screenshot_11_09_01 

screenshot_12_08_01 

screenshot_13_06_01 

screenshot_14_07_01 

 


Розробка сайту:  uaBiznes.info