Бізнес-хаб «Проскурівські стартапи»

Бізнес-хаб «Проскурівські стартапи»

На базі Хмельницького кооперативного торговельно-економічного інституту навесні 2023 р., в тісному партнерстві з ГО «Кластер підприємців-ВПО», створено перший у місті Бізнес-хаб «Проскурівські стартапи». Це – місце сили для ВПО, які планують розпочати або відновити власний бізнес в кооперації з місцевими підприємцями.

І завдяки залученому грантовому фінансуванню від Центру міжнародного приватного підприємництва (CIPE) та Хмельницької міської ради радо запрошуємо до Бізнес-хабу «Проскурівські стартапи» як ВПО, так і місцевих мешканців.

Приходь:

🎓відвідувати безкоштовні курси за двома напрямами: «Логістика та трейд маркетинг» (щовівторка о 17.00), «Створення start-up. Управління проєктами» (щочетверга о 17.00 нетворкінг, о 18.15 тренінг) – протягом травня-червня 2023;

📈прокачати власну ідею та створити ефективну бізнес-модель – постійно;

🎤навчитись пітчити і презентувати проєкт для донорів на «Хакатоні можливостей» – 29-30.06.23;

🚌відвідувати бізнес-тури – липень 2023;

🧘психологічні тренінги подолають твій стрес, спричинений війною травень-червень 2023.

📝Реєструйся за тренінги за посиланням: https://forms.gle/BCKewF2VtqLQGnZt5

Проєкт «Хмельницький: перезавантаження ВПО шляхом надання можливостей для створення або відновлення малого бізнесу» реалізується ГО «Кластер підприємців ВПО» в рамках Програми «Громадські ініціативи» Хмельницької міської територіальної громади на 2021-2025 рр. та Хмельницьким кооперативним торговельно-економічним інститутом за підтримки Центру міжнародного приватного підприємництва (#CIPE).

 

Адміністрація

 

2_150_01
 

 

Розробка сайту:  uaBiznes.info