БЕЗПЕКА – ПОНАД УСЕ

БЕЗПЕКА – ПОНАД УСЕ

В умовах повномасштабної збройної агресії росії безпека учасників освітнього процесу є пріоритетним завданням для керівників усіх закладів освіти.

04 жовтня 2022 р. у Хмельницькому кооперативному фаховому коледжі ХКТЕІ заступник начальника відділу організації пожежно-профілактичної роботи та заходів цивільного захисту Хмельницького РУ ГУ ДСНС України у Хмельницькій області підполковник служби цивільного захисту Олександр Ленюк та викладач Катерина Ляшук провели спільну лекцію на тему «Мінна безпека, захист населення і територій у разі виникнення  НС» для студентів ІІІ курсу фахового коледжу.

Навчальне заняття було проведено в рамках вивчення дисципліни «Безпека життєдіяльності та основи охорони праці», Олександр Ленюк ознайомив студентів із основними видами вибухонебезпечних предметів та охарактеризував особливості поведінки населення у разі їх виявлення.

 Студенти активно цікавилися особливостями проведення робіт по знешкодженню вибухонебезпечних предметів та обговорили алгоритми поведінки при виявленні небезпечних підозрілих предметів.

         Завершилось заняття навчально-тренувальною евакуацією студентів та відпрацюванням дій під час подачі сигналу «Увага всім!», «Повітряна тривога!».

w1_01 w2_01

 w3_01

 

Підготувала  Ляшук Катерина.

 

Розробка сайту:  uaBiznes.info