Участь викладачів ХКТЕІ у семінарі
    26 листопада 2015 року  ДП «Хмельницькстандартметрологія» було організовано та проведено семінар «Розробка та впровадження систем управління безпечністю харчової продукції на основі принципів НАССР в закладах громадського харчування». На заході були присутні викладачі Хмельницького кооперативного торговельно-економічного інституту  технологічних та товарознавчих дисциплін: Корнійчук Л.А., Зайцева А.В., Кучерук Н.І., Бузніцька І.В.
    Відкрив семінар   Генеральний директор ДП «Хмельницькстандартметрологія» Зарицький В.П.
    Було розглянуто такі питання:
    -          Закон України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів»
               (доповідач - начальник відділу ПВСУЯХП Вербовий В.П.);
    -          основні вимоги до системи управління безпечністю харчової продукції на основі принципів НААСР, порядок розробки та впровадження      (доповідач – провідний фахівець з сертифікації Задорожна О.Л.)
    На семінарі був продемонстрований відеофільм  «НАССР в закладах громадського харчування». Після завершення  семінару  обговорили питання   та підбили підсумки.  
    Такий  захід - це можливість поповнення та розширення   знань із застосуванням нормативного законодавства в практичній діяльності щодо системи безпеки та якості харчових продуктів НААСР. А для викладачів – це хороша практика, яка є запорукою успіху в підготовці висококваліфікованих працівників для підприємств ресторанного господарства в умовах інтеграції України до європейської спільноти.
 
Розробка сайту:  uaBiznes.info