

Участь науково-педагогічних працівників та студентів ХКТЕІ у практичній конференції «WurstTech. М’ясопереробка», яка відбулася в місті Києві 12 березня 2015 року.
12 березня 2015 року науково-педагогічні працівники та студенти Хмельницького кооперативного торговельно-економічного інституту взяли участь у практичній конференції «WurstTech. М’ясопереробка», що відбулася у місті Києві. Організатором заходу стала компанія FPR-EVENTS.
Учасниками конференції були також керівники та заступники зі збуту м’ясокомбінатів, виробників м’яса, дистриб’ютори та представники торгових мереж, профільні міністерства, консультанти та аналітики, а також постачальники імпортної сировини, упаковки й обладнання.
У ході конференції було розкрито такі питання: реформування системи державного контролю безпеки харчових продуктів у відповідності з новою законодавчою базою; EasyBusiness та ініціативи з полегшення організації та ведення бізнесу в Україні; стандарти кодексу Аліментаріус та їх роль у міжнародній торгівлі; зміни у політиці співпраці з роздрібними мережами та шляхи вирішення суперечок у взаємовідносинах з ними тощо.
Розглянуті питання є досить актуальними, враховуючи сьогоднішні умови функціонування ринку. Діяльність у визначеному напрямку спонукає до розробки і вирішення завдань у торговельно-економічних взаємовідносинах на міжнародному рівні у відповідності з положенням міжнародної технічної документації на всіх стадіях виготовлення споживчих товарів.
Участь науково-педагогічних працівників і студентської молоді у конференції дала можливість обмінятися досвідом та думками з професіоналами, отримати важливу інформацію щодо сучасного стану вітчизняного ринку харчових продуктів і провести ряд бізнес-зустрічей.
![]() | ![]() |