Конференція «WurstTech. М’ясопереробка»

Участь науково-педагогічних працівників та студентів ХКТЕІ у практичній конференції «WurstTech. М’ясопереробка», яка відбулася в місті Києві 12 березня 2015 року.

    12 березня 2015 року науково-педагогічні працівники та студенти Хмельницького кооперативного торговельно-економічного інституту взяли участь у практичній конференції «WurstTech. М’ясопереробка», що відбулася у місті Києві. Організатором заходу стала компанія FPR-EVENTS.
    Учасниками конференції були також керівники та заступники зі збуту м’ясокомбінатів, виробників м’яса, дистриб’ютори та представники торгових мереж, профільні міністерства, консультанти та аналітики, а також постачальники імпортної сировини, упаковки й обладнання.  
    У ході конференції було розкрито такі питання: реформування системи державного контролю безпеки харчових продуктів у відповідності з новою законодавчою базою;  EasyBusiness та ініціативи з полегшення організації та ведення бізнесу в Україні; стандарти кодексу Аліментаріус та їх роль у міжнародній торгівлі; зміни у політиці співпраці з роздрібними мережами та шляхи вирішення суперечок у взаємовідносинах з ними тощо.  
    Розглянуті питання є досить актуальними, враховуючи сьогоднішні умови функціонування ринку. Діяльність у визначеному напрямку спонукає до розробки і вирішення завдань у торговельно-економічних взаємовідносинах на міжнародному рівні у відповідності з положенням міжнародної технічної документації на всіх стадіях виготовлення споживчих товарів.
    Участь науково-педагогічних працівників і студентської молоді у конференції дала можливість обмінятися досвідом та думками з професіоналами, отримати важливу інформацію щодо сучасного стану вітчизняного ринку харчових продуктів і провести ряд бізнес-зустрічей.

Розробка сайту:  uaBiznes.info