

Бакалавр
ГРС(б)-31
ГРС(скб)-11
ГРС(скб)-12
ГРС(скб)-21
Студент обирає одну з двох дисциплін:
Основи наукових досліджень
Історія економіки та економічної думки
Кухні народів світу
Організація анімаційної діяльності
Особливості зарубіжного сервісу
Міжнародна готельно-ресторанна індустрія
Тренінговий курс: Практикум підприємця
Підприємництво та бізнес культура
Регіональні справи української кухні
Культура гостинності
ГРС(б)-41
Студент обирає одну з двох дисциплін:
Гастрономічний туризм
Винний туризм
Професійна етика та етикет ЗРГ
Технологія виробництва хлібобулочних та кондитерських виробів
Основи кондитерської майстерності
Обладнання хлібопекарського виробництва
Процеси і апарати харчових виробництв
Організація внутрішнього туризму
Курортна справа